La intenció tant del cos tècnic com de la direcció esportiva era incorporar tres nous jugadors a l'estada a Peralada. Ion Vélez va arribar dissabte passat però haurà estat l'únic. El lateral esquerre i el migcampista organitzador encara hauran d'esperar uns dies més per incorporar-se als entrenaments de l'equip. I és que malgrat que el Girona té els dos candidats definits i un acord gairebé tancat amb els futbolistes queden petits detalls per resoldre que eviten que es pugui oficialitzar el fitxatge.

En aquest sentit, el Girona estava pràcticament d'acord amb el migcentre manxec del Còrdova, Fernando Usero però els problemes per desvincular-se del conjunt andalús podrien refredar l'operació. I és que el secretari Miki Albert ja va assegurar que tenien un objectiu clar al mig del camp però que si no es resolia, haurian de mirar cap a altres opcions també treballades però no tan prioritàries.

Pel que fa al lateral esquerre, el club de Montilivi està interessat en David Garcia, que aquest 30 de juny va quedar lliure de l'Espanyol. El defensa admet converses amb el Girona i no veu amb mals ulls l'opció de jugar aquesta temporada a Segona A després d'haver-ho fet les darreres dotze a Primera amb l'Espanyol.

Fernando Usero, de 27 anys, està vivint un malson a Còrdova. A gust a la ciutat i amb un any més de contracte, el club li va comunicar que no hi comptava i que si no acceptava rescindir el contracte seria inclòs en un ERO juntament amb altres jugadors. Usero va arribar a un acord a mitjan mes per rescindir però encara està pendent que el club el citi per signar la seva rescissió.

En aquest sentit, dimarts podria ser el dia clau per desencallar el seu futur. Usero té clar que no continuarà al Còrdova i per això vol desvincular-se'n al més aviat possible per poder començar ja a treballar amb el seu nou equip. Girona, per al manxec, és un destí molt interessant. Usero va estar a punt de tornar a l'Elx, que finalment i davant la demora es va decantar per fitxar Luque, també del Còrdova.

D'altra banda, el lateral esquerre, que en principi no era una prioritat, podria tancar-se en les properes hores. Un dels noms pel qual el Girona més interès ha mostrat és David Garcia. El manresà, de 30 anys, encaixaria al perfil de lateral esquerre pur que busca Agné.

Últim dia a Navata

La plantilla esgota les darreres hores de la concentració a Navata. L'expedició deixarà Torremirona demà a la tarda per anar a Olot a jugar el tercer amistós de l'estiu.