Decebut pel resultat però resignat a patir fins a final de temporada, Ramon Vilaró no llença encara la tovallola. El president del consell d'Administració del club va parlar clar i català en assegurar que el Girona "perdrà probablement a Valladolid" dissabte vinent però que després vindran "partits assolibles" on l'equip ha de sumar. "Estic convençut que ens en sortirem", deia Vilaró tot i l'atac de sinceritat. En aquest sentit, la permanència de l'equip a la Lliga Adelente, pel president, s'entreveu "vital" per a què el procés de venda del club rutlli. Vilaró va assegurar que Delgado té decidida la seva sortida. "Em pensava que podria fer-ho però no s'ho reprensarà. Està cansat. Ara bé, que ningú es pensi que se n'anirà en un pim-pam sinó que aguantarà la temporada i no llençarà la tovallola". Per Vilaró, de les 17 ofertes que va dir Delgado dissabte que ja tenia per vendre el Girona, "la majoria són de broma" i només n'hi ha 3 de "serioses". Delgado, el protagonista de la setmana, va arribar a l'estadi Montilivi al començament de la segona part i va veure en directe el gol de Juanma Ortiz. Al final, Delgado es va quedar a la llotja enraonant amb Vilaró, Carles Palomares i l'agent Rafa Anguita.

D'aquestes propostes amb més cara i ulls, dues provenen de l'estranger, mentre que una és d'un grup català. Precisament aquesta darrera, segons va detallar Vilaró, té la voluntat de mantenir-lo al càrrec i d'apostar pel club encara que es perdi la categoria. "S'han de valorar amb seny i asseure'ns a parlar-ne. No es tancarà la venda a la babalà", assenyalava. En aquesta línia, el president ressaltava que la negociació s'ha de fer "bé" per tal de garantir que el Girona "es mantigui a la ciutat i amb aspiracions". Sigui com sigui, perquè alguna d'aquestes ofertes -molt verdes totes encara- arribi a bon port, és gairebé imprescindible la continuïtat de l'equip a Segona A. Els números de moment juguen, i molt, en contra del Girona.

Delgado, a la segona part

El gran protagonista de l'actualitat blanc-i-vermella, l'empresari Josep Delgado, només es va deixar veure ben avançada la segona part. Va situar-se en un lateral de la llotja, al costat del Bartomeu Jofre, un dels seus homes de confiança. Delgado ha dit prou i dissabte va anunciar que venia el paquet majoritari d'accions d'UE Girona S.L. L'endemà de la compareixença de l'empresari, la representació municipal ahir a l'estadi va ser d'allò més minsa. De l'equip de govern només hi havia el regidor Joan Alcalà, però no s'hi van deixar veure ni l'alcalde Carles Puigdemont ni la regidora d'Esports, Isabel Muradàs. De l'oposició hi eren el regidor del PP i conseller del club, Carles Palomares, i Ramon Ceide (PSC).

les imatges del girona-almeria d'ahir a montilivi.El representant de la màxima accionista, Josep Delgado, va arribar al partit al començament de la segona part i es va asseure en un cantó de la llotja.El davanter basc, Asier Goiria, fitxat del Cartagena aquest gener, va disputar el seu primer partit ahir a l'estadi de Montilivi. Dorca va tornar a la titularitat després d'haver sigut suplent a Elx, on es va quedar sense actuar. Ballini, que va jugar al Martínez Valero, va ser ahir qui va veure tot el partit a la banqueta.