rapitenca / figueres

? ue rapitenca. Raül, David López, Bertomeu, Pepe (Ignasi, m.56), Albert (Andreu, m.46), Gasparín, Àlex, Obi (Lluc, m.77), Dídac (Jonatan, m.66), Ortega (Rosales, m.46) i Felipe. ? ue figueres. Reig, Murga, Ferran Grau (Argi, m.52), Jairo (Luque, m.52), Teixi (Yoann, m.46), Pol Compte (Cruz, m.46), Karam, Ricard Ferrer, Adrià Serra, Moñino i Xavi Coto (Pedro, m.46). A Àrbitre: Carlos Ferrero Mansilla. Va amonestar Bertomeu i Rosales (Rapitenca). G gols: 0-1, m.11, Teixi; 0-2, m.27, Xavi Coto; 0-3, m.76, Yoann. E estadi: 300 espectadors al Complex Municipal Torrent dels Llops de Martorell.

Campió de campions. El Figueres va posar la cirereta a la temporada després de superar per un clar 0-3 la Rapitenca en el Trofeu dels Campions de Catalunya; una final que encarava els guanyadors dels dos grups de Primera Catalana. Va semblar que els altemporanesos eren els que es prenien més seriosament el partit i no van trigar a avançar-se en el marcador. Als onze minuts una rematada de Teixi al primer pal després de la centrada de Serra suposava el primer gol. Àlex en dues ocasions i Felipe van gaudir de bones oportunitats per complicar les coses a la Unió, però els figuerencs seguien prement l'accelerador i responien amb una gran acció de Pol, qui va deixar assegut a Raül, però va rematar desviat. De l'intercanvi de cops, de nou en va sortir guanyadora una Unió que vestia de morat, amb el 0-2. Murga va canviar el joc des de l'esquerra i Xavi Coto va abaixar la pilota i batre el porter de Sant Carles per baix (0-2, m.27). El marcador va impulsar els de d'Arnau Sala a la represa, que van augmentar el seu domini. Les ocasions es van multiplicar: una tisora d'Argi (m.57), un xut alt de Cruz (m.58) i una rematada tova de Moñino (m.69); però el gol del 0-3 definitiu va ser de Yoann (m.76) amb un xut creuat.

El Base Roses avança ronda

El Base Roses va superar en la fase de penals (7-6) la tercera eliminatòria de la Copa Catalunya davant La Jonquera - equip acabat d'ascendir a Primera Catalana- després d'haver-se acabat el temps reglamentari amb un empat 2-2. Els rosincs s'afegeixen al Vila-roja B, que dissabte va eliminar per 0-3 el Sant Salvador de Cercs.