Anna Caula ja té la seva líder per a la pintura. Es tracta de la pivot nord-americana Jacinta Monroe (4 de setembre de 1988, Florida), qui ja tenia un acord amb el club gironí però no va ser fins ahir que va signar per una temporada amb l'Unigirona. La pivot d'1.95 ha de ser la referència interior en el quart curs de l'equip gironí a la Lliga Fememina. Prové de la Universitat de Florida, el mateix centre en el qual va coincidir amb la també pivot Cierra Bravard (1.93 metres), qui també arribarà aquest estiu a l'equip de Caula després de jugar uns quants partits amb una selecció universitària del seu país i de no poder convèncer els Sant Antonio Silver de la WNBA de quedar-s'hi.

Monroe és WNBA. La jugadora Jacinta va signar una mitjana 20,6 punts 15,9 rebots 8,5 taps i 4,4 robatoris en High School durant la temporada 2005-2006, números que li van atorgar nombrosos ?guardons i ser becada per la Universitat de Florida. A continuació va ser escollida per les Washington Mystics -equip amb el qual va jugar 17 partits- en el sisè lloc del Draft del 2010. A l'elit del bàsquet nord-americà, la pivot després passaria pels Seattle Storm, equip campió de la temporada, i Tulsa Shock. La nord-americana arriba a Girona després de militar l'any passat a Saragossa amb el Mann Filter. Va jugar 11 partits en els quals va fer una mitjana de 10,4 punts i 6,6 rebots en 22,31 minuts per partit.

El fitxatge de la nord-americana és el tercer que es concreta aquest estiu després que el conjunt gironí signés amb l'alera nord-americana Allison Sharlene Feaster així com amb l'ala-pivot manresana Jael Freixanet. A més a més, l'Uni Girona va renovar els contractes de Touch Sarr i Anna Carbó, i va ascendir Eva Bou al primer equip.