Espanya jugarà les semifinals de la Copa Confederacions, i ho farà després de superar Nigèria per 0-3. Els de Vicente del Bosque en van fer prou anit amb dos gols de Jordi Alba i un de Roberto Soldado per adjudicar-se la primera posició del grup B, i apropar-se així a l´únic títol que els falta.

La primera alegria va arribar ben aviat. Espanya va sortir per feina, i de bon començament va aconseguir marcar. Va ser el blaugrana Jordi Alba, qui va obrir el marcador quan només s´havien jugat tres minuts de partit. A partir d´aquí, els de Vicente del Bosque van seguir portant el pes del matx, això sí, amb el permís fallit de Nigèria. Espanya era superior, però Nigèria no estava morta. Tot el contrari. A les acaballes del primer temps (39´), va ser Cesc Fàbregas qui la va tenir, però la pilota es va estavellar al pal. Al descans, 0-1.

A la represa, Fernando Torres que acabava de saltar al camp en substitució de Roberto Soldado, va rematar de cap una centrada des de l'esquerra de Pedro Rodríguez al minut 62. Jordi Alba va sentenciar al 88´ amb el seu segon gol, i el tercer d´Espanya.

Ara els de del Bosque jugaran les semifinals contra Itàlia (dijous, 21.00 h), mentre el Brasil ho farà dimecres contra l´Uruguai, que acaba segon del grup B després de desfer-se ahir de Tahití per 8 a 0.