La Jonquera es renova de cara a la propera temporada. Els fronterers, quarts classificats en l'última campanya a Primera Catalana, i que van perdre l'oportunitat de disputar la promoció d'ascens en l'última jornada, han vist com bona part dels seus jugadors han anat rebent ofertes d'altres clubs, vista la bona temporada realitzada. Així, per exemple, el porter Jose ha fitxat pel Farners, Ferrón pel Llagostera i Toni Güell i Quim Rodríguez se situen en l'òrbita del Figueres, entre d'altres.

Els que hi seran segur són els quatre fitxatges que s'han incorporat a la disciplina jonquerenca. Així doncs, s'ha presentat el porter Ricard López, procedent del Figueres B, al central del Peralada Rojas, i els jugadors del Figueres juvenil Andreu Paneque (lateral dret) i Lolo (migcampista polivalent). Aquestes incorporacions s'afegeixen a la llista dels jugadors que ja han renovat amb l'entitat: Dani Oscar, Martí, Xavi Fages, Eric i Bassols.

La Jonquera segueix treballant per bastir el nou equip i, properament, anunciarà el fitxatge de més jugadors que reforcin la plantilla.