Adel Mechaal (AA Palamós), amb mínima B per als Mundials de Moscou que se celebraran el mes vinent, va superar sense cap mena de problemes la semifinal dels 1.500 metres del campionat estatal que aquest cap de setmana se celebra a Alcobendas (Madrid), pel que avui, a partir de les 10 de la nit, lluitarà per penjar-se la medalla d'or en una final que promet fortes emocions.

Mechaal va imposar-se en la primera sèrie amb un temps de 3:49.02 i només es va deixar veure en l'últim revolt, quan va aconseguir superar els seus adversaris i travessar la línia de meta per davant Arturo Casado. El palamosí d'origen marroquí, que té molt clar que vol aconseguir "l'or" en aquests campionats, haurà de bregar de valent amb el propi Casado i també amb David Bustos. El balear és el líder espanyol de l'any amb una marca de 3:35.69. Només el campió anirà a Moscou, sempre que sigui un d'aquests tres atletes, que tenen la mínima. Per això mateix la cursa es presenta d'allò més oberta.

Una de les altres bones notícies per a l'atletisme gironí va ser la classificació d'Èlia Vallès (AA Palamós) per a la final dels 400 metres tanques, després d'acabar segona en la seva sèrie de semifinals amb un temps d'1:01.40, només superada per Carlota Serrano.

El torn de Mullera

Tant Mechaal com Vallès buscaran avui una medalla, el mateix que cerca Àngel Mullera, present en els últims Jocs Olímpics de Londres, ?l'any 2012. El lloretenc no només busca el podi, sinó també aconseguir la classificació per al Mundial de Moscou. Perquè això sigui una realitat, necessita quedar entre els tres primers de la seva especialitat, els 3.000 metres obstacles. La cursa serà a les 22:55 de la nit.