Aquest Olot pinta bé. Tot just acaba d'arrencar i només ha disputat un partit de pretemporada, però l'equip d'Eduardo Vílchez va deixar, en la seva estrena, molt bones sensacions. Va signar una clara golejada al camp de la Jonquera en un partit desigual, dominat pels garrotxins sobretot en el segon acte i en el qual les noves incorporacions van mostrar un alt rendiment. Sobretot Corominas. L'extrem, un dels fitxatges estrella d'aquest estiu, va signar dos dels quatre gols en la seva targeta de presentació.

Queda encara un mes perquè arrenqui la competició, però aquest Olot ja rutlla. S'estrenarà per primer cop en la seva història a la Segona Divisió B i, a tenor del que es va veure ahir, té al seu abast signar un paper més que digne. És cert que s'enfrontava a un equip, la Jonquera, que milita dues categories per sota. Però en 90 minuts, els homes d'Eduardo ?Vílchez van mostrar bones maneres i els nous fitxatges van rendir a un nivell esperançador.

Xavi Ferrón i Àlex Pagès van ser els primers a avisar. Només havien passat uns minuts i ja s'intuïa quin seria l'esdevenir del matx. Els locals, sòlids i ben posicionats al darrere, van plantar cara durant els primers 45 minuts, encara que la consigna era deixar fer a un Olot que va tenir més la pilota, però que no va ser capaç d'obrir la llauna fins al llindar del descans. Va ser en una de les últimes accions de la primera part, quan David López va empalmar un servei de Roger Vidal amb què va signar un gran gol que desnivellava la balança.

El recital de Corominas

La segona meitat, a part de l'habitual ball de canvis a una i altra banda, va ser l'escenari perfecte perquè David Corominas ?mostrés de què és capaç. L'exjugador de l'Hospitalet va gaudir d'una bona ocasió pocs minuts després que Freixa tingués el gol a les botes. A la segona, però, l'extrem no va perdonar i va sentenciar el partit amb el 0-2 quan encara quedava prop d'una mitja hora de joc.

Amb el pas dels minuts va anar apareixent el cansament. I també Toni Rueda. L'olotí va tenir dues bones oportunitats a les seves botes i no va ser fins a la tercera que no va marcar a passada d'Èric Reverter. Ja al tram final, Corominas va tornar a aparèixer per arrodonir la golejada.