El FC Barcelona demanarà avui al jutjat d'instrucció número 5 de l'Audiència Nacional la declinatòria territorial perquè el jutge Pablo Ruz s'inhibeixi en la demanda presentada pel fitxatge de Neymar i que el cas passi a un jutjat barceloní.

El club blaugrana justifica la petició que tramitarà avui perquè s'inhibeixi el jutge Ruz perquè la querella s'ha presentat a Barcelona i que per això ha de tractar del cas un jutjat de la Ciutat Comtal, ja que entenen en el club català que el magistrat no és competent. Aquest nou gir en el "cas Neymar" arriba dos dies després que el president del Barcelona, Sandro Rosell, sol·licités públicament davant els mitjans que desitjava que el jutge Pablo Ruz el cités per declarar. Tot, el mateix dia que el diari El Mundo revelava que la operació hauria costat 95 milions al club català.

Sense confidencialitat

D'altra banda ahir Felipe Izquierdo, advocat del soci impulsor de la querella, Jordi Cases, va confirmar que "alguns contractes del Barça amb Neymar no inclouen confidencialitat", tal i com apuntava l'edició d'El Periódico. Rosell al·lega aquest fet per no donar explicacions sobre l'operació Neymar.