Es fa difícil parlar de l'Uni Girona sense fer-ho d'Anna Caula. A partir d'ara, però, els aficionats a l'Uni s'hi hauran d'acostumar, perquè l'entrenadora gironina no dirigirà l'equip la propera temporada. Caula va anunciar ahir el seu adéu a la banqueta després de 6 anys i d'una etapa farcida d'èxits. "S'ha acabat un cicle", deia l'entrenadora, que seguirà vinculada al club en una altra tasca que li permeti compaginar-ho amb la seva feina. "El més sensat i honrat cap al meu club és que deixi pas al proper insensat", manifestava en to de broma enmig de directius, treballadors del club i algunes de les seves ja exjugadores (Jordana i Bou, entre altres) que no es van voler perdre el seu comiat. El directiu Joan Soler va acabar el seu discurs d'agraïment assegurant que Caula "es mereix un descans" i que tindrà "sempre les portes ben obertes" per a un hipotètic retorn.

Precisament i amb vistes al futur, el club té previst cercar el relleu de Caula a la casa i així ho va anunciar Soler a la conferència de premsa. Un dels noms que sona amb més força és el d'Alfred Julbe, que va estar treballant al club fa un parell de cursos. L'alt catxet de Julbe l'allunya d'una banqueta a la qual també opositen Xavi Fernández, encarregat de la tecnificació de l'equip als matins i actual director de màrqueting, i Dalmau Puig, mà dreta de Caula.

Caula se'n va amb el llistó el més amunt possible malgrat no haver pogut classificar enguany l'equip per als play-off. I és que en les sis temporades que ha estat entrenadora de l'equip, Caula ha aconseguit classificar l'equip dues vegades per a la Copa de la Reina i dues més al play-off, i han finalitzat dos cops a la tercera posició i tres a la cinquena. "Diuen que créixer a casa es difícil, que cal marxar perquè et valorin, jo puc dir, en veu ben alta, que per mi aquesta dita no és certa. He crescut esportivament a casa entre la meva gent, on he recollit de tot i més", llegia Caula durant un dels momets més emotius del seu comiat en què va recordar com, de cop i volta i ?gai?rebé sense voler-ho tornant d'un torneig infantil a Pamplona, es va trobar entrenant el primer equip, pujant-lo a Lliga Femenina i dirigint-lo 6 anys amb èxit.