David Millar, de 37 anys, es retira a finals d'aquesta temporada. Ahir, però, va rebre un cop molt dur quan va saber que el seu equip, el Garmin, l'havia exclòs del Tour de França que arrenca dissabte que ve a Leeds en una decisió d'última hora justificada pel seu suposat baix estat de forma per culpa d'uns problemes respiratoris. El corredor escocès, establert a Cornellà del Terri durant part de la temporada, hauria participat per tretzè i darrer cop a la ronda francesa. No ser-hi l'ha deixat ensorrat perquè segons ha confessat a través de Twitter es veia amb forces per poder competir a França amb garanties.

Diumenge a la nit Millar ja es començava a témer el pitjor: "ningú de l'equip m'agafa el telèfon. No puc dormir, estic espantat de perdre el meu lloc al Tour", va escriure després de no haver pogut acabar la seva participació als Campionats nacionals britànics per la tos. Ahir al matí li va arribar la confirmació: no aniria al Tour. "Estic desolat", confessava al diari The Guardian.

El ciclista escocès va fer un altre tuit explicant que "perquè consti, jo estava llest per anar al Tour i ara estic molt trist perquè el meu equip no creu en mi després de tot el que ha passat". David Millar podria tenir l'opció de disputar la ?Vuelta a Espanya com la seva última gran prova el proper mes de setembre.