El nombre de detinguts per la Policia Nacional com a conseqüència dels incidents que han tingut lloc aquest matí entre aficionats radicals del Deportivo de la Corunya i de l'Atlètic de Madrid és de vint-iu, sis dels quals tenen antecedents.

Segons ha informat a Efe la Delegació del Govern a Madrid, la responsable de la institució, Cristina Cifuentes, ha mantingut una nova reunió amb responsables de les brigades d'Informació i de Seguretat Ciutadana de la Prefectura Superior de Policia de Madrid per analitzar els "gravíssims "incidents ocorreguts a la zona de Madrid Riu i que han costat la vida a un ultra deportivista, de 43 anys.

Segons les últimes dades, els detinguts ascendeixen a 21, sis dels quals tenen antecedents per lesions, robatoris amb violència, danys i desordres públics, amenaces i robatoris amb força.

A més, altres 90 persones han estat identificades per la Policia nacional.

La delegada del Govern a Madrid ha assenyalat que l'operació "continua oberta" i que la Policia Nacional continuarà amb les investigacions fins detenir la persona o persones que han ocasionat la mort de l'aficionat del Deportivo de la Corunya.