Els inicis de lliga sempre poden comportar sorpreses. El Majadahonda, un equip desconegut, visitava Girona en el que era el primer partit de lliga del GEiEG. Les noies de Coral Vila tornen a la competició després de caure en les semifinals de la Copa. Les gironines no es van deixar sorprendre per un Majadahonda que va demostrar ofici, però que segurament patirà, a tenor del que es va poder veure ahir a Montilivi. Un partit controlat en tot moment per les noies de Coral Vila, que van demostrar qualitat i sobretot molta verticalitat, tal i com reconeixia l'entrenadora de les gironines acabat el partit.

Tot i això l'inici del partit va ser dubitatiu per part del GEiEG, però de seguida es va posar per davant al marcador fins aconseguir prendre distància amb l'equip madrileny i posar-se amb un destacat 15-5 al descans, gràcies a una transformació en l'últim minut del GEiEG, que contrarestava l'assaig aconseguit per les madrilenyes i que havia situat un inquietant 8 a 5 al marcador. L'avantatge de 10 punts presagiava que la segona meitat estaria marcada per la superioritat de les gironines. Res més enllà de la realitat. La segona part començava igualada i amb control per part dels dos equips.

El Majadahonda controlava els atacs de les gironines fins que l'equip entrenat per Coral Vila agafava definitivament la iniciativa i gràcies a un seguit de jugades encadenades i molt ràpides aconseguien desgastar físicament les madrilenyes, que notaven el cansament. Per contra les gironines seguien imparables i aconseguien eixamplar la diferència fins a col·locar-se amb un 36 a 10 que semblava definitiu.

El Majadahonda es veia superat per totes bandes per un equip superior i que deixava sentenciat l'enfrontament a 12 minuts per al final. Però d'una banda el relaxament de les locals i de l'altra un Majadahonda que no té la mateixa qualitat que el GEiEG però sí un gran esperit competitiu va ajustar el marcador, gràcies a dues anotacions de les madrilenyes consecutives, que posaven el 36 a 20, i que els va donar l'opció de sumar el bonus per haver aconseguit quatre marques. Tot i aquest ensurt d'última hora les noies de Coral Vila mantenien amb solvència el marcador que al final va ser definitiu. Vila destacava la feina feta per les seves jugadores al final del partit i destacava que era important haver tingut ritme i creia que "malgrat els dubtes inicials, puc dir que hem fet un bon partit".

L'entrenadora gironina destacava que tenen punts febles que han de millorar però que les sensacions en general eren bones i es mostrava confiada. El proper partit de les catalanes serà el dissabte vinent a les 3 de la tarda en un camp complicat. El GEiEG es desplaça a Madrid on es mesurarà al complicat Complutense Cisneros. Les gironines buscaran la segona victòria també contra un equip madrileny.