Hamid Kabouri, actual guanyador del Gran Premi Consell Comarcal de la Selva, va reaparèixer amb victòria en aquesta jornada. Des de la primera volta l'atleta del CA Lloret - La Selva es anar distanciant dels seus perseguidors i va fer la darrera volta a plaer, creuant la línia de meta amb un temps de divuit minuts i un segon. En canvi, molt més aferrissada va ser la lluita per completar el podi, és a dir, pel segon i tercer lloc. Jordi Rabionet (CA Salt- Esport Parra) va aconseguir la segona posició (18'27) per davant d'Omar Es Salmouny (FC Barcelona) que va ser tercer (18'31). Pablo García (Pratenc AA), es va haver de confomar amb el quart lloc (18'33), tot i que entre tots tres només hi va acabar havent sis segons de diferència.

En la categoria femenina Anna Quílez (CA Lloret) es va tornar a imposar en una nova jornada del Circuit Gironí i es referma com a principal candidata per adjudicar-se el Gran Premi Consell Comarcal de la Selva. A les primeres posicions la varen acompanyar l'atleta veterana del Barcelona Atletisme, Àngeles Rodríguez, i la vidrerenca del AA Catalunya, Sara Ramón.

Tot i el fort vent que va afectar ahir les comarques gironines, la prova es va desenvolupar amb total normalitat. La prova més disputada va ser la cursa de veterà masculí, que no es va decidir fins a l'últim moment, en els darrers metres del recorregut. Aquest cop el vencedor va ser l'atleta del GEiEG Luis Martín Gil, que va creauar la línia d'arribada amb un temps de 17 minuts i 22 segons, seguit de Mario Suárez (UA Barberà) i de Ferran Bosch (CN Olot), segon i tercer respectivament.

La següent prova del Circuit Gironí de Cros serà aquest proper diumenge, 1 de febrer amb la 30a edició del Cros de Caldes de Malavella, que enguany també serà campionat de Catalunya veterà. Aquesta serà la penúltima prova del campionat, abans d'acabar el diumenge, 15 de febrer amb el 19è Cros d'Olot.