A l'entrenador de l'Spar Citylift Girona, Ramon Jordana, i a totes les jugadores els costarà oblidar el que va passar dissabte passat a Torrejón de Ardoz, però "estem passant el dol, encara que a l'equip li queda una mica de ferida pel que va passar a la Copa". I, per anar-ho enterrant al fons de la memòria, res millor que tornar a competir a la lliga, començant per aquest vespre, a la pista d'un Rivas (19:30) que tampoc deu guardar molt bons records de la Copa. "Són un bon equip, que van guanyar el Conquero, ara fa quinze dies, a la pista del Promete tot i que sí que és cert que en la semifinal de la Copa contra Salamanca van començar sense anotar i això els va afectar molt", explica Ramon Jordana, que veu el Rivas com un conjunt "necessitat que Salvadores i alguna altra jugadora anotin amb facilitat per jugar amb confiança".

En principi, l'Spar Citylift Girona es trobarà avui al pavelló del "Cerro del Telégrafo" un Rivas debilitat per la marxa d'Ines Ajanovic al Montpeller d'Eurolliga. Una operació que es va tancar ahir mateix i que, probablement, ja deixarà les madrilenyes avui sense la pivot sèrbia. "Sí, això és cert, serà una rotació menys, però tenen un bon equip amb Ocete, Salvadores, Comfort, Weaver... No serà fàcil", diu Ramon Jordana, que, en canvi, ha vist com aquesta setmana el club feia un esforç amb l'arribada de la base letona Elina Babkina, cedida fins a final de curs pel Nadezdha Orenburg rus. "De moment està intentant entendre tot el que fem tàcticament, però a la llarga ens acabarà ajudant perquè té qualitat ofensiva i un bon tir", explica l'entrenador sobre una jugadora, Babkina, que tot i haver fet només un parell d'entrenaments amb el grup viatjarà avui a Rivas amb l'equip perquè "hem d'integrar-la el més ràpidament possible".

En funció de l'evolució del partit d'aquest vespre, Ramon Jordana li podria donar alguns minuts a Elina Babkina que, tot i ser una base pura, acabarà sent compatible per compartir minuts a la pista amb Noemí Jordana. En aquest cas, seria la base catalana la que jugaria de "2". Per la resta, Ramon Jordana no té problemes físics per afrontar el partit d'avui després d'haver recuperat Anna Carbó qui, després de la Copa de la Reina, va tenir alguns problemes estomacals que ja ha anat deixant enrere.