La selecció espanyola reprèn el pols després de dos mesos i mig d'aturada, obligada a recuperar bones sensacions i canviar la dinàmica dels amistosos després de la derrota, amb molt mala imatge, en la seva última prova a Holanda. Avui l'equip de Del Bosque tindrà al davant una de les revelacions del Mundial de Brasil, Costa Rica, abans d'afrontar diumenge una cita clau camí de l'Eurocopa 2016 contra Bielorússia.

El balanç de cinc derrotes en dotze partits de l'any passat va traslladar Espanya a una nova realitat, especialment amb la patacada al Mundial de Brasil. El 2015 va començar amb un triomf sense ostentacions davant Ucraïna, per redreçar un camí irregular a l'Eurocopa 2016 després de caure davant la líder del grup, Eslovàquia. Però les males sensacions de l'Amsterdam Arena van tornar a Espanya a una imatge que ha d'enterrar davant Costa Rica en l'amistós d'aquesta nit.

En unes dates incòmodes per als internacionals espanyols, alguns sense competir des de fa dues setmanes, el duel de Lleó ha de servir per encarar el realment important a Bielorússia de diumenge que ve. De Gea serà titular, mentre que Casillas jugarà el cap de setmana el duel oficial. També està disponible Sergio Ramos, recuperat de la seva lesió muscular al soli, i reapareixerà davant Costa Rica.