Començar la Lliga amb una derrota no agrada a ningú. I menys a Oriol Alsina, guanyador nat. En tot cas, la realitat és que el seu Llagostera ahir va perdre el primer partit de la segona temporada a la la Lliga Adelante. Alsina no va tenir cap mena de dificultat en reconèixer que «la derrota és justa», i va afegir que «no hem estat afortunats». Alsina també va admetre que «ells han estat superiors en el joc aeri i en la segones jugades». El tècnic que ahir s´estrenava oficialment -aquest estiu s´ha tret el títol- com a tècnic del Llagostera a Segona A, va mostrar-se tranquil, tot i la derrota. «Se´n poden treure molt poques conclusions del partit d´avui. Molts dels jugadors no han acabat d´estar fins, i no han demostrat tot el seu potencial. Ens falta seguir progressant. Això és molt llarg, i tot just acaba de començar. En tot cas, no es pot oblidar que avui -ahir- el rival era tot un Osasuna. Ara ens toca pensar amb el Lugo, i intentar sumar els tres punts per oblidar aquesta derrota».

La primera roda de premsa d´Oriol Alsina com a primer entrenador en el futbol professional va ser curta. El resultat no havia sigut l´esperat i segurament al cap ja tenia tot allò que cal millorar per al proper partit al camp del Lugo, dissabte que ve (18.30). Els jugadors locals tampoc van tenir gaires ganes de parlar. Tots van recòrrer al tòpic que la lliga tot just comença, això sí, admetent que no havien mostrat la seva imatge habitual.

La tribuna molt plena

El debut de la segona temporada de la Unió Esportiva Llagostera va aixecar molta expectació. Qui no es va voler perdre el partit va ser el tècnic del Girona, Pablo Machín, un habitual al Palamós-Costa Brava sempre que els horaris amb el seu equip li permeten (el Girona no juga fins demà vespre a Bilbao). El seu segon, Jordi Guerrero també va ser a Palamós, igual que el jugador blanc-i-vermell, Eloi Amagat. I qui tampoc va faltar a la cita, va ser l´expresident del Girona, Patxi Otamendi. Machín no va ser l´únic entrenador de la Lliga Adelante que va anar al partit: també era a Palamós el preparador del Mirandés Carlos Terrazas. Si la temporada passada era un habitual de Montilivi perquè els rivals del Girona els agafava el seu equip i d´aquesta manera podia analitzar els rivals, ara passa el mateix amb el Llagostera. El proper cap de setmana l´Osasuna rebrà el Mirandés i Terrazas no es va voler perdre l´ocasió de veure el seu proper rival. El tècnic té partit avui a Anduva contra el Saragossa (18.30), però ja haurà tingut informació de primera mà de l´equip que es trobarà al davant en la segona jornada.