L'Spar Citylift Girona té jugadores de talent. Gray, Jordana, Spanou... Però d'aquí a pensar que pot guanyar a l'Eurolliga passant-se fases dels partits jugant a intercanviar cistelles amb el rival hi va un bon tros. Ahir a Turquia, l'Uni va fer un pas endavant respecte a la setmana passada a Bèlgica, però el va fer, bàsicament, en el segon i tercer quart, quan va aixecar un partit que havia arribat a perdre de dotze punts. A poc per al final, l'Uni es va arribar a posar només quatre punts de l'Agü Spor, just després d'un triple de Mieloszynska, i amb Gray acaparant el protagonisme ofensiu, però un parell de males decisions en atac i l'encert en els tirs lliures de la grega Dimitrakou van decantar el partit del costat local (79-69). L'Uni no va estar encertat en el tram final, però la tercera derrota a l'Eurolliga s'explica tant, o més, per les facilitats defensives dels dos primers quarts (26 i 22 punts encaixats respectivament), que per les errades en atac en els minuts finals.

Els problemes amb les lesions de les dues nord-americanes amb què va començar la temporada, Odissey Sims i Janil McCarville, no han deixat gens orfe de talent a l'Agü Spor. I, tot i les intencions d'Ortega d'abans del partit, les jugadores de l'Uni van deixar massa al seu aire a les turques durant molts minuts. I com ja s'havia vist una setmana abans a Bèlgica, uns minuts de passivitat es paguen molt cars a l'Eurolliga. A mitjans primer quart, i coincidint amb un descans de Noemí Jordana, l'Agü Spor va començar anotar amb molta facilitat. No és que només ho fes Lara Sanders sinó que ho feia tot l'equip. I entrant en una fase d'intercanvi de cistelles, les turques tampoc es trencaven gaire les banyes en defensa amb molts minuts de zona, l'Uni va veure com l'Agü Spor estava molt més encertat que no pas les gironines, on Chelsea Gray encara no havia començat a carburar en atac. Així, amb aquest panorama i amb Ortega també provant alguns minuts de defensa en zona, l'Agü Spor guanyava per 10 punts al descans (48-38).

Amb avantatge al marcador, i amb jugadores amb molts anys de bàsquet com Lara Sanders o la base Temeka Jonhson, una menuda base de poc més de metre seixanta i llarga experiència a la WNBA, l'Agü Spor va saber mantenir la renda després del descans. Tot i que llavors l'Uni ja defensava molt millor i Chelsea Gray intentava estirar del carro en atac. Fins i tot, a mitjans del tercer quart, un triple de Sanders (que acabaria completant un partit molt complet amb 11 punts i 12 rebots), feia marxar les turques una dotzena de punts per sobre (56-44).

L'Uni persistia i l'Agü Sport, o les errades gironines més inesperades en el pitjor moment, no deixaven que la remuntada fos efectiva. Ja en el darrer quart, l'Spar Citylift Girona va tenir un parell d'atacs per posar-se a sis punts i els va desaprofitar. Al final, però, s'acabaria posant a només sis punts gràcies a encadenar un bàsquet de Gray i un triple de Mieloszynska (70-64). Faltaven dos minuts i, dos atacs més tard, un altre triple, en aquest cas de Chelsea Gray, retallava la diferència a només cinc punts i un minut per jugar. Un parell de possessions mal jugades per Girona i l'encert de Dimitrakou en el tirs lliures van impedir acabar de lluitar per la victòria. I, enfilant cap al vestidor, era el moment de lamentar aquells minuts de manca de tensió defensiva del primer quart.