La derrota contra el Bembibre haurà estat el darrer partit de Miguel Ángel Ortega al capdavant de l'Spar Citylift Girona després que aquest matí el club de Fontajau hagi anunciat la destitució del tècnic de L'Hospitalet. El seu relleu serà un entrenador de la casa i, aprofitant que aquest cap de setmana no hi ha lliga, els responsables de l'Uni decidiran amb calma el nom de la persona que fa el pas endavant d'agafar el primer equip. L'escollit no serà un dels dos ajudants que tenia Ortega: Leandre Nahmanovic i Eloy Acedo. En principi, però, els dos seguiran col·laborant amb el nou entrenador que arribi.

La decisió de prescindir dels seus serveis agafa Miguel Ángel Ortega de vacances, avui ha marxat cap a La Corunya on viu la seva família, però ahir el tècnic assegurava en una entrevista amb Diari de Girona sentir-se amb forces de continuar al capdavant de l'equip. «Aquesta situació és un repte per a mi. Quant ja tens una edat i, com es diu vulgarment, tens el cul pelat en situacions d'aquesta mena, no hi ha diferència entre anar primer o anar últim. El treball i la mentalitat d'anar a guanyar cada partit és sempre idèntic», explicava Ortega que considera que l'equip ha pagat molt car el fet d'haver de jugar dues competicions, Eurolliga i Lliga, amb una plantilla relativament curta. «El Barça o el Madrid no tenen tretze jugadors per caprici, sinó perquè combinar dues competicions jugant partits amb sis o set jugadores, com hem fet nosaltres, no és possible. Hem fet molt bons partits a l'Eurolliga, donant una gran imatge, però ho hem pagat a la Lliga i l'ara l´equip està molt desgastat. Diumenge contra el Bembibre l'equip estava fos. No només la Noe (Jordana) sinó tot l'equip en si que havia guanyat el dimecres abans un gran equip com el Praga, després va arribar la Copa, per tot seguit fer l'esforç d'anar a Bourges on se'ns van trencar l'Artemis (Spanou) i la Lina (Pikciute). Diumenge contra el Bembibre es va veure que no teníem gens de benzina».

El passat mes de gener, després d'una derrota a Fontajau contra el Cadí en el derbi català de Lliga Femenina 1, el càrrec d'Ortega ja va perillar, però llavors la directiva no es va decidir a fer el canvi i les victòries contra Castors Braine, Campus Promete i Agü Spor van salvar el cap del tècnic. Aquest cop, però, la corda s'ha acabat de trencar.