L'Olot segueix mostrant-se intractable a casa i ahir va derrotar el Granollers a l'estadi (2-1), gràcies a un doblet de la parella més golejadora de la Tercera Divisió: Sergio Álvarez i Marc Mas.

Després del bon partit al camp del Sant Andreu, l'equip de Ramon Maria Calderé volia seguir amb la tònica davant un Granollers, instal·lat a la zona mitjana de la classificació, que volia ser el primer equip a assaltar el fortí olotí aquesta temporada. Els vallesans van plantejar un partit defensiu i buscant les seves oportunitats al contraatac, davant un Olot amb la possessió de la pilota i que va portar el ritme de l'enfrontament.

La primera gran oportunitat per a l'equip local va ser per a Sergio Álvarez, que va enviar un xut fregant el pal quan la pilota semblava que es colava a la porteria de l'exporter del Girona juvenil Santaló.

El mateix davanter veneçolà, però, no va perdonar pocs minuts després. Quan s'acabava de complir la mitja hora de joc, Sergio va enviar la pilota al fons de la xarxa una bona centrada des de la banda de Blázquez per trencar així la teranyina defensiva de l'equip visitant. Encara abans del descans, Mas i Dembo, aquest últim en dues ocasions, van estar a punt d'ampliar l'avantatge i deixar el partit encarrilat, però no van estar encertats en la rematada final.

A la represa, amb un Olot controlant en tot moment la posessió de la pilota, el ritme de partit no va variar i Ginard seguia vivint tranquil a la seva àrea, mentre que els davanters olotins buscaven amb insistència un segon gol que els hauria donat molta tranquil·litat.

La parella Marc Mas-Sergio Álvarez seguia portant, com passa gairebé cada setmana, la defensa rival però no es mostraven especialment lúcids en l'última i definitiva rematada.

El públic olotí, com sempre incondicional, va omplir ahir la graderia (1.335 espectadors) per veure la cinquena victòria consecutiva de l'equip, que no perd des de principis del mes d'octubre al camp de la Pobla de Mafumet. El frec a frec amb el Peralada no dóna treva i, amb el Vilafranca també formant part d'aquest triumvirat, els olotins no volen ensopegades inesperades. I per evitar-ne una davant el Granollers, Marc Mas es va encarregar de tancar gairebé definitivament el partit, al minut 75.

El futbolista de Sils va robar la pilot a la defensa dels d'Albert Cámara per, amb molta sang freda, driblar el porter Santaló i anotar el segon gol dels gironins. Un premi merescut sobretot pel nombre d'ocasions que no van saber transformar els de Calderé.

No obstant això, el Granollers, que va fer una passa endavant quan ja tenia dos gols en contra al marcador, va reduir distàncies a un minut pel final del temps reglamentari gràcies a un gran gol de falta directa d'Àlex Gil.

Quedaven pocs minuts i l'Olot no va donar marge per a la sorpresa. Els garrotxins no van acabar patint i van poder cantar victòria per, amb 30 punts, seguir trepitjant els talons al Peralada.

I per demanar que no quedi, l'Olot té el complicat repte d'encadenar el sisè triomf consecutiu en un dels dos derbis gironins que es disputaran en la propera jornada de lliga de la Tercera Divisió. Visitaran l'estadi del Palamós per disputar un partit que es preveu molt complicat per als dos conjunts.