42-23.

El Quart-Germans Cruz va encaixar la segona derrota del curs en caure a la pista de l'UB Sant Adrià de forma contundent (121-93) en un matx en què els gironins van estar dins el partit durant la primera meitat, i fins i tot van poder marxar al descans amb el marcador a favor (46-49).

Els tres punts d'avantatge dels gironins van desaparèixer ràpidament en el tercer període. Els locals van poder igualar el matx i fins i tot posar-se per davant, arribant a anotar 33 punts en deu minuts. Per la seva part, el Quart, amb 21, va poder seguir viu en el partit. Els locals van trobar-se amb un gran encert des de la línia de tres punts, anotant fins a onze triples. Els homes d'Albert Brea, que va viatjar a Sant Adrià del Besòs amb tan sols nou homes i les baixes de Brad Kanis i Lozano, van protagonitzar un partit amb molts punts per part dels dos conjunts.

Pel que fa al Quart, els homes més encertats van ser Eduard Camós (21 punts i 6 rebots) i Eric Jimenez (23 punts i 2 rebots). Un duel en què els verd-i-negres van veure com en el darrer període el festival ofensiu de l'UB Sant Adrià s'enfilava fins als 42 punts. Els gironins només serien capaços d'anotar-ne 23 i d'aquesta manera la diferència final s'eixamplaria fins als 28 punts.