Primer derbi gironí de la temporada a Copa Catalunya masculina marcat per la igualtat i l'encert del Sant Narcís en atac i en defensa des del minut u. Amb la primera acció ofensiva dels homes de Jordi Moncanut encertada els de Palau van demostrar l'efectivitat en el duel. Alhora, a nivell defensiu el Sant Narcís va saber aturar els homes més destacats del Bisbal Bàsquet.

El CB Sant Narcís va ser el vencedor final en un duel en què el Bisbal es va mostrar erràtic en les situacions ofensives clares que va tenir. Al descans el marcador reflectia un ajustat 31-36 a favor dels visitants.

Tot i així, les distàncies entre els dos equips van ser poc àmplies i a favor del Sant Narcís, excepte un moment a la segona part en què el Bisbal Bàsquet es va situar un punt per sobre. Un parcial de 15 a 23 en el darrer període va permetre als de Palau entrar en els darrers minuts per davant i els del Baix Empordà es van veure obligats a forçar faltes personals i enviar al Sant Narcís a la línia de tirs lliures.

Una ocasió que no va desaprofitar el conjunt visitant per sentenciar el seu tercer triomf de la temporada que deixa els dos conjunts empatats a deu punts a la zona mitja de la classificació i permet al Sant Narcís avançar al Bisbal Bàsquet.

Els verd-i-negres van registrar un alt encert des de la línia de tres punts, amb 8 triples. Per contra, el Bisbal Bàsquet no es va mostrar tan encertat de cara a cistella i especialment en els moments clau.