s trobaven ahir a Montilivi dos equips que havien aconseguit uns números calcats en aquest inici de campionat, dos clubs que lluiten a la zona de privilegi i que si res no canvia es trobaran en aquesta situació fins al juny. L'inici va ser trepidant, primer arribava el gol dels locals en una gran jugada individual de Sebas Coris que desequilibrava en una acció de tres contra u perquè Borja García finalitzés en un detall de qualitat. Llàstima que en la següent acció contrarestaven els gallecs per empatar d'estratègia.

El Lugo va plantejar un partit obert. Volien tenir la pilota i el control des de l'inici. Joselu era la referència en atac i també l'encarregat juntament amb Alfonso Pedraza de jugar entre línies per poder rebre en curt. Com ja és habitual en l'equip de Pablo Machín l'equip tornava a acumular molts jugadors per dintre deixant Aday Benítez i Coris Sebas per fora, jugadors que quan estan frescos aporten amplitud i profunditat aprofitant els recursos que els dóna el sistema de joc.

El Girona creava perill a partir de la recuperació, aconseguia trobar espais i es desplegava molt ràpid per atacar la porteria de José Juan, d'aquesta manera i després d'una carrera de Portu arribava el segon. El ritme de joc i la intensitat eren alts, els dos equips van mostrar un bon nivell competitiu, molt concentrats en tot moment i lluitant qualsevol jugada. Si el Girona pot mantenir un mig camp equilibrat que tingui control, possessió i recuperació, amb la parella Pons-Granell ho està aconseguint, jugadors com Borja Garcia i Portu en surten molt beneficiats, tenen més llibertat de moviments ofensius i molta arribada des de segona línia per poder sorprendre.

Sense prendre riscos

A la segona part convenia tenir el partit més controlat. Amb el resultat favorable qui tenia que prendre més riscos i al mateix moment deixar espais era l'equip de Luis César, per tan tocava ajuntar línies per defensar i no perdre la pilota en el moment d'atacar.

La incertesa en el marcador va durar fins al final perquè Rubén Alcaraz va marcar el gol definitiu en el descompte però el Girona va mostrar solidesa, ofici, veterania i control de la situació. L'equip està fort físicament, motivat, convençut, té qualitat, disposa de recursos, més en tindrà quan recuperi lesionats, ara cal seguir amb aquest nivell ja que aquest és el camí correcte. I per davant vénen dos partits més contra rivals directes, com l'Osca i el Llevant.