Annas Mahboub i Jess Martin van guanyar dissabte la dotzena edició de la Cursa de Sant Silvestre de Girona, que va batre el seu rècord de participació amb més de 2.100 corredors, entre la prova de cinc quilòmetres i les diferents mini curses infantils. Els dos corredors de l'Associació Atlètica Palamós ja sabien el que era guanyar a Girona, Mahboub ho havia fet en l'edició anterior i l'anglesa el 2014, encara com a Jess Andrews (el seu cognom de soltera abans de casar-se amb el ciclista professional irlandès Dan Martin), i van fer bons els pronòstics.

L'atleta anglesa, olímpica a Rio de Janeiro en la prova de 10.000 metres aquest estiu, va batre dissabte el millor registre femení de la prova (15.39); mentre que Mahboub, plata aquest estiu a l'Europeu juvenil, es va emportar la victòria corrent per sota dels tres minuts el quilòmetre (14.50) igual que el segon classificat, el triatleta garrotxí Aleix Domènech (14.56). El corredor del Lloret i actual dominador del circuit gironí de cros, Buba Sabaly, va completar el podi amb un temps de 15.03. Pel que fa a la categoria femenina, el domini de Jess Martin va ser claríssim i l'anglesa, a qui només van superar 10 atletes masculins, va guanyar establint un nou rècord de la prova amb un temps de 15.39 (3:08, el quilòmetre). Judit Pujol (GEiEG) amb 18:32 i Anna Subirana (Palafrugell), amb 19:50, varen completar el podi d'una dotzena edició de la Sant Silvetre, que va tornar a demostrar l'èxit de les curses populars a Girona en un 2016 amb cites molt reeixides com la Cursa de Dona, la mitja marató de l'Hipercor, els 10 Km de Girona o la cursa del Carrer Nou.