El València va patir una nova desfeta al seu estadi en caure derrotat a l'anada dels vuitens de final de la Copa del Rei davant el Celta per un contundent 1-4, resultat que va provocar les queixes del públic de Mestalla, que va demanar al propietari del club, Peter Lim, que marxi. El conjunt gallec va tenir prou amb molt poc per noquejar en els primers vint minuts un rival feble i sense ànima tot i l'arribada a la banqueta de Voro.

Paral·lelament, l'Atlètic de Madrid va vèncer la UD Las Palmas (0-2) i va deixar pràcticament sentenciat el seu pas als quarts de final en un primer assalt de l'eliminatòria de vuitens en què va imposar el seu estil, plasmat amb gols de Koke i Antoine Griezmann, un a cada temps.

Per part seva, el Deportivo de la Corunya va remuntar davant l'Alabès (2-2) i va deixar obert el pas a quarts en un partit que perdia per dos gols al descans.

Finalment, l'Eibar va guanyar de forma contundent la primera batalla per accedir a quarts de final en vèncer l'Osasuna a El Sadar per 0-3 amb un gol de Nano a la primera part i dos més en el segon període de Nino i Adrián.