El Palamós continua invicte a casa en aquest 2017, (5 victòries i 2 empats) i ahir va aconseguir el tercer triomf consecutiu que fa que sumi 48 punts i certifiqui matemàticament la permanència. A partir d'ara, els baixempordanesos tenen cinc jornades per somiar a acompanyar dos gironins més al play-off. Ahir, davant un Manlleu que s'hi jugava el ser o no ser a la Tercera Divisió, els de Mármol van saber neutralitzar de seguida el gol de Fredi a l'inici de la segona part i amb dos gols, un de Bonaventura i més tard el 3 a 1, obra de Medina, es va emportar una victòria que permet als palamosins complir amb l'objectiu fixat i seguir alimentant el somni del play-off.

La primera part es va desenvolupar sense excessiu problemes pel Palamós, que neutralitzava les arribades més perilloses dels osonens. A les acaballes del primer temps el partit va créixer en emoció, primer perquè el Manlleu va disposar de dues clares ocasions per fer el 0 a 1 en un mateix minut. Primer va ser Canal qui va posar a prova Manzano i el refús de l'amerenc va caure a peus de Seuma, però el xut d'aquest últim va anar a fora. Quan la primera part agonitzava el Palamós va inaugurar l'electrònic amb un gol d'aquells anomenats psicològics obra d'Agi.

El Manlleu va empatar als cinc minuts de la segona meitat mitjançant un xut de Fredi des de la frontal de l'àrea, però l'alegria dels visitants va durarun sospir perquè Bonaventura va tornar a avançar els de Mármol amb un xut des de la frontal. A poc menys de deu minuts per al final, Marc Medina va certificar el tercer i definitiu gol de l'equip costaner.