L'Sporting va tombar ahir el Las Palmas i segueix viu en la lluita per la permanència. En la recta final de la lliga, torna a escena el triangle màgic: els asturians, el Betis i Quique Setién, ara entrenador dels canaris, i que fa dues temporades dirigia el Lugo que va empatar a Montilivi (1-1) en l'últim minut, sense jugar-s'hi res. Aquell marcador, combinat amb el 0-3 que l'Sporting va arrencar del Benito Villamarín (amb les dues aficions agermanades), va fer pujar directe els de Gijón, igualats a 82 punts amb el Girona, per millor goal average general.

Ara bona part de les opcions d'èxit de l'Sporting tornen a estar en mans del Betis. Els andalusos visiten demà el Leganés, el gran rival de l'Sporting en la lluita per evitar l'última plaça de descens. els madrilenys sumen 30 punts, amb un partit menys; els asturians en tenen 27.

El Betis ja té tota la feina feta aquesta temporada, però si és capaç de guanyar a Butarque, alimentarà el somni de l'Sporting. En l'última jornada, a més, torna a haver-hi un duel entre andalusos i asturians, aquesta vegada, a El Molinón. La temporada passada el Betis ja va guanyar el Getafe en la darrera jornada i això, combinat amb el triomf de l'Sporting contra el Vila-real de Marcelino (que va jugar amb els suplents, i que en els dies previs havia admès que no volia que baixés l'equip de la seva terra) va condemnar els madrilenys i va salvar els que aleshores dirigia Abelardo.

De moment l'Sporting va fer ahir la feina guanyant per la mínima el Las Palmas gràcies a un gol de Carmona que va dur el deliri a la grada del Molinón.