El defensa francès del Barcelona, Lucas Digne, pateix una sobrecàrrega al bíceps femoral de la cama dreta, segons van informar ahir els serveis mèdics del club català. El lateral, que dissabte va ser titular en el partit de Lliga que el conjunt blaugrana va disputar al Camp Nou davant el Vila-real (4-1), va haver de retirar-se, a causa d'aquestes molèsties, en el minut 75, quan va ser substituït per Jordi Alba.

El Barça no tornarà a jugar fins diumenge (20.00) quan visitarà el Gran Canaria per enfrontar-se al Las Palmas. Per aquest l'entrenador asturià del Barça, Luis Enrique Martínez, ha donat a la plantilla festa fins dimecres.

L'evolució de la lesió de Digne, marcarà la disponibilitat del lateral francès per viatjar a les illes Canàries. Caldrà veure si Luis Enrique pot recuperar Mathieu, amb problemes físics les darreres setmanes. Qui serà baixa segura per enfrontar-se al Las Palmas diumenge serà Sergi Roberto. El futbolista reusenc va veure la cinquena targeta groga contra el Vila-real i serà sancionat.