Derrota sense danys del Figueres en l'últim partit de la temporada. L'equip entrenat per Chicho, que va introduir novetats a l'onze titular, va perdre davant el Granollers, que tampoc tenia res en joc en l'enfrontament a Vilatenim.

«No hem pogut acabar la temporada com voldríem però l'anàlisi de tot l'any és bo. Acabem novens, amb 50 punts i la plantilla està contenta», va declarar el tècnic de la Unió. En el partit d'ahir, el Granollers es va avançar molt d'hora, al minut 3, i abans de la mitja hora ja havia anotat els seus dos gols. Els canvis a l'equip «van afectar el nostre joc» encara que «volíem donar minuts als menys habituals durant la temporada», va dir Chicho.

A la segona meitat del partit contra el conjunt vallesà el Figueres va insistir a aconseguir, com a mínim, retallar diferències per entrar de nou en el partit. No van tenir la sort de cara i només Ferrón, a l'últim minut, va aconseguir marcar el gol local per posar l'1 a 2 definitiu al marcador. Encara després del gol figuerenc, Moha va tenir a les botes l'empat, però no va estar encertat.

Amb la temporada acabada, Chicho ja començar a plantificar la propera temporada. «Hem de parlar amb el club, però tenim en ment fer un projecte important i ser més ambiciosos».

Ple de minuts per a Romero

El defensa de la Unió, amb tot el partit d'ahir, es va convertir en el jugador de la plantilla que ha jugat tots els minuts de lliga amb l'equip, un total de 3.420.

«En Sergi ha fet una temporada brillant, un dels millors futbolistes que he entrenat mai. Un plaer entrenar jugadors com ell» , va dir Chicho sobre el defensa. Romero ha estat, com indiquen els números, una peça clau pels interessos dels figuerencs.