Però les coses no van començar tal com estaven previstes. En el minut onze de partit, el Cornellà, equip que lluita de tu a tu amb els capdavanters d'aquesta Lliga, va aconseguir avançar-se gràcies a un gol de Sasha, que era dubte per al partit de Llagostera i que al final va acabar entrant a l'onze inicial de l'equip de Jordi Roger.

Amb el gol en contra, però, el Llagostera va començar a prémer l'accelerador, amb ganes de neutralitzar-lo al més ràpidament possible, i en els minuts 14 i 16 forçaven Craviotto a fer sengles aturades davant els remats de Gabarre i Gavilán, que haurien estat letals si no hagués reaccionat a temps el porter visitant.

Això no va desanimar els artillers dels gironins, que abans de la mitja hora tornarien a disposar de bones ocasions per encetar el marcador, tot i que sense aconseguir l'objectiu de batre Craviotto. Al Cornellà, al contrari, no tenir la pilota no li pesava, es mostrava sòlid al darrere i no inquietava gaire la porteria de Marcos. Així, fins a la mitja hora no van aconseguir tornar a generar alguna ocasió de perill, tot i que amb poc encert.

A la segona part el Llagostera va fer un pas endavant, cosa que es va traduir en més domini del partit, tot i que sense oferir ocasions clares al principi. A mesura que s'arribaven als minuts finals el domini i la pressió s'anaven intensificant fins que, al minut 83, Pablo aconseguia superar el porter Craviotto (1-1). Els llagosterencs, així, es queden cinc punts per sobre del Balears i el Peralada, que marquen la promoció i el descens directe, respectivament.