L'Olot visita aquesta tarda el Cornellà amb l'objectiu de seguir sumant punts per mantenir-se ferm en la lluita per la permanència. Els de la Garrotxa fa dos partits que no guanyen i marquen la permanència amb 34 punts.

L'equip local és la revelació de la temporada. Tot i que ve de perdre per un contundent 3-0 al camp de l'Elx, com a local és un equip molt fort. Això ha fet que a hores d'ara ocupi places de play-off i ha estat capaç de guanyar rivals tan forts com el Mallorca o el filial del Vila-real. Aquest 2018 ha sumat 12 dels 15 punts possibles en els partits que ha disputat a casa.

Per la seva banda, a l'Olot, el tècnic Raúl Garrido haurà de complir els dos partits de sanció després de ser explusat en l'últim partit a casa davant l'Alcoià. Així, haurà de deixar al seu lloc a la banqueta a Kevin Martínez.

La bona notícia per als garrotxins és que recuperan Xavi Ginard a la porteria, que va ser baixa per sanció davant l'Alcoià. A part de les baixes de llarga durada de Yeray i Dembo, que encara no han disputat cap partit aquesta temporada, Garrido no té cap més baixa per viatjar a Cornellà.

En el partit disputat a Olot el mes de novembre, els barcelonins es van imposar per 1-3. El olotins no han guanyat en les útlimes quatre visites a Cornellà, tant a Tercera com a Segona B, però només hi ha perdut una vegada.