08 de juny de 2018
08.06.2018

La junta del Palamós assegura que l'objectiu de l'any que ve és l'ascens

Mig centenar de socis, entre els quals gent que promou la moció de censura, van anar a l'assemblea extraordinària

08.06.2018 | 07:03

Mig centenar de socis del Palamós van assistir ahir a l'assemblea extraordinària convocada pel club a la biblioteca Lluís Barceló i Bou. Entre aquests, hi havia alguns dels promotors de la moció de censura que s'ha presentat contra la gestió del president Joan Pau Pérez. En l'apartat de precs i preguntes aquests socis van demanar als directius quan es votaria la moció i els dirigents els van respondre que el secretari estava estudiant la documentació i que té un termini de 30 dies per donar-los resposta. En tot cas és probable que la petició de debatre la moció tiri endavant i que properament es convoqui una junta ordinària amb un únic punt de l'ordre del dia: la continuïtat del president. Per fer-lo fora dos terços del cens haurien de demanar-ho.

En l'assemblea la directiva ha explicat que aquesta temporada, culminada amb el descens a Primera Catalana, el club no ha volgut endeutar-se. En aquest sentit el grup encapçalat per Joan Pérez va voler il·lusionar els aficionats explicant que l'objectiu per a la propera campanya és l'ascens a Tercera, és a dir, retornar el degà a la categoria que s'ha perdut. Un primer pas per demostrar aquests ambiciosos plans de futur és el fitxatge de Javi Salamero com a entrenador.

Junts pel degà, la plataforma opositora que presenta la moció de censura, compta amb el suport de l'empresari i ex president del Girona, Patxi Otamendi. El grup està ara a l'espera que el Palamós validi la petició i fixi un dia per votar sobre el futur del president.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Buscador de deportes

Enllaços recomanats: Premis cinema