El portuguès Cristiano Ronaldo va ser expulsat amb targeta vermella directa aquest dimecres en la seva estrena amb el Juventus a la Champions League, a Mestalla davant el València, quan encara no s'havia complert la primera mitja hora de joc.

El col·legiat alemany Felix Brych el va expulsar després de consultar amb el seu àrbitre de línia de fons després d'una jugada en què Ronaldo va tenir una topada amb Jeyson Murillo i, després de caure el central del València a terra, el lusità va fer un gest per agafar-li el cap per aixecar-lo.

Després de veure la vermella, el lusità es va tirar a la gespa i es va esgargamellar assegurant que no havia fet res. Més de dos minuts va trigar a abandonar el terreny de joc i quan ho va fer va ser consolat per Marcelino García Toral, tècnic del València.

Des que va trepitjar Mestalla, Ronaldo va ser focus de les crítiques de l'afició local, que va celebrar amb entusiasme una expulsió que li pot impedir enfrontar-se en la propera jornada el Manchester United.