La plantilla del Girona ha escenificat aquest dimecres la seva decepció amb el VAR a través d'Juanpe, un futbolista que, en el partit de la setmana passada contra el Betis (0-1), va rebre un fort cop de colze dins de l'àrea que, d'haver estat assenyalat penal, li hauria donat a l'equip la possibilitat de l'empat.

"Ens molesta bastant que el criteri del VAR no sigui igual en tots els partits. Quan van venir a explicar-nos com funcionaria, ens van dir que el VAR ho revisaria tot, perquè disposa dels mitjans per veure les jugades les vegades que faci falta", ha enfatitzat visiblement enfadat, el central canari.

A més, Juanpe també ha reconegut que, al vestidor, encara estan "una mica sorpresos pel que va passar en el partit contra el Betis".

"Vaig sortir del camp amb una bretxa, amb vuit punts, i és curiós que no sortís res en els resums, que aquella jugada passés tan desapercebuda. Esperem que sigui una cosa puntual, que no torni a repetir-se", ha afegit.

Amb tot, després d'una "setmana bastant complicada" en què el Girona va visitar el Barcelona (2-2) i l'Osca (1-1) i en la qual va rebre el Betis, ja estan "centrats en l'Eibar, en intentar treure els tres punts a casa "contra un equip que és" molt intens, que mai dóna res per perdut ".

A més, Juanpe ha admès que el vestidor gironí té "ganes d'aquest partit després del que va passar la temporada passada", en què el conjunt armer va superar el Girona per 4 a 1 a Ipurua i per 1 a 4 a l'Estadi Municipal de Montilivi .

En el pla personal, el defensa de Las Palmas de Gran Canaria, un dels tres únics futbolistes de l'equip d'Eusebio Sacristán que ha jugat els 630 minuts de lliga disputats fins a la data, ha explicat que es troba "amb confiança, treballant per donar el màxim en cada partit "i per" seguir creixent al Girona com a futbolista ".