L´Olot visitava ahir, a les 12 del migdia, un dels camps més complicats de Segona B per les dimensions reduïdes del terreny de joc. Els gar­rotxins no van estar del tot còmodes a Son Malferit i l´Atlètic Balears es va endur la victòria per 1 a 0. El conjunt balear va entrar més concentrat i intens al partit. Ja al minut tres els balears van donar el primer ensurt. Nuha va controlar una pilota dins l´àrea, la va protegir i va buscar la passada de la mort cap a De la Espada, però Ginard va evitar el remat del davanter balear. Dos minuts després, de nou el gironí Nuha va protegir l´esfèric dins l´àrea a l´espera de l´arribada de segona línia de Canario, però de nou el porter mallorquí de l´Olot va estar providencial evitant la rematada.

Als olotins els va costar molt realitzar passades de qualitat a causa de la pressió sense pilota del conjunt visitant. Al minut 14, el jugador cedit pel Tottenham, Samuel Shashoua, va tenir un u contra u molt clar contra Ginard, però el mallorquí va realitzar la seva tercera gran intervenció del partit en menys d´un quart d´hora. Abans de finalitzar la primera part, l´Atlètic Balears va tenir dues ocasions més. Al minut 25, Marcos de la Espada va rematar des del punt de penal una bona passada de Shashoua, però Ginard es va tornar a fer gran a la porteria. Pocs minuts després va ser Nuha qui va advertir els olotins amb una rematada de cap després d´una bona centrada de Rubén González. L´ocasió més clara de l´Olot a la primera meitat va ser un xut llunyà de Blázquez just abans del descans.

A la segona part, l´Atlètic Balears va tornar a sortir més endollat que l´Olot i, al minut 53, Nuha va rebre una pilota dins l´àrea i va definir perfectament amb la cama esquerra per posar l´1 a 0 al marcador. Un minut després, Samuel Shashoua va caure dins l´àrea davant Carles Mas, però l´àrbitre va considerar que el jugador cedit pel Tottenham havia fingit la caiguda i li va mostrar la targeta groga.

Fins al minut 77 no es van tornar a veure més ocasions a Son Malferit. Shashoua va tornar a provar-ho amb un xut llunyà que va aturar Ginard. Pocs minuts després, el porter d´Artà va tornar a estar providencial evitant el 0 a 2 de Rubén González. Malgrat no comptar amb ocasions clares durant tota la segona meitat, al minut 87 Xumetra va estar a punt d´empatar el partit però la pilota va marxar desviada per sobre el travesser de la porteria defensada per Carl. De fet, els garrotxins van dominar en els últims minuts de partit, però no va ser suficient per evitar la derrota.