En el primer quart encara li faltaven tres minuts per acabar, però el seu equip ja guanyava per 12 punts (15-3, després d'un tir lliure de Núria Martínez), i Pere Puig va deixar la seva cadira en un dels fons de la pista per acostar-se a la banqueta local i posar-se a parlar amb el metge del club. El director esportiu de les gironines tenir clar que la victòria no s'escaparia i estava més preocupat per veure que li havia passat a Keisha Hampton, acaba de demanar el canvi per unes molèsties a la cuixa, i, sobretot, per saber més notícies de l'estat de Bea Sánchez i la seva lesió a l'esquena. L'ensurt amb Hampton no va ser (al cap de poc tornava a estar en pista); la victòria d'anit no es va escapar tot i la grapa que hi van posar les jugadores de la casa del Sant Adrià que en el segon quart es van posar a només quatre punts (25-21); i les proves mèdiques determinaran avui si l'esquena de Bea Sánchez donarà molts maldecaps a Pere Puig. Segurament seran més dels que li va donar el partit d'ahir, que va tancar la jove Aina Martín amb un triple deixant la diferència final en 37 punts (89-52). Victòria còmoda amb el Sant només poden competir en el segon quart i amb Èric Surís permetent-se el luxe de fer debutar dues joves: Júlia Soler de Banyoles i Laia Moya de Roses.

El 15-3 dels primers set minuts va ser una posada en escena molt dura per a les jugadores del Sant Adrià que, segurament, tenien encara molt fresc el record de la derrota per 35 punts del passat diumenge en la primera jornada de lliga. El partit es podria haver posat molt costa amunt per a les barcelonines que, però, amb un parell de triples seguits d'Imani Wright i, sobretot, la grapa que hi van posar sortint des de la banqueta Helena López i la júnior Nora Galve van evitar que el Sant Adrià hagués de tirar la tovallola abans del descans. El 20-9 del final del primer quart es va convertir aviat en un 25-21 que, després d'uns minuts de bon duel entre el gran talent de la jove Aina Ayuso i la seva companya Laura Peña, i els superiors recursos de la plantilla de l'Uni (sobretot amb Colhado prop de cistella i Keisha Hampoton anotant de tot arreu), es va acabar transformant en el 41-31. El marcador de la primera meitat el va tancar un triple de Laia Palau, dues dècades més gran que Ayuso.

Si els primers del partits havien estat molt durs per al Sant Adrià, la tornada a la pista després del pas pels vestidors va ser un autèntic drama. En poc més de tres minuts, i després d'un bàsquet de Reisingerova aprofitant una assistència de fantasia de Palau, l'Spar Citylift ja guanyava per vint punts. Les gironines estaven jugant a plaer i feia la sensació que podrien acabar guanyant el partit de la diferència que es preposessin. A dos minuts per acabar el tercer quart, Surís ja posava en pista a la jove Aina Martín. El seu equip estava guanyant de 29 punts (64-35) i el Sant Adrià només havia pogut fer quatre punts després del descans. L'últim quart no va canviar res i veient el cinc en pista amb què Èric Surís va acabar el partit - quattres joves gironines (Martín, Bagaria, Soler i Moya) acompanyant Reisingerova- queda clar que la diferència entre els dos equips va ser enorme. Concretament de 37 punts, 89-52. Diumenge, toca visita la pista del València.