El Quart-Germans Cruz va aconseguir sobreposar-se de la derrota la setmana passada a la pista del Mataró (69-64), i ahir va guanyar amb claredat a la seva pista davant el Calvià (105-71). És la cinquena victòria de l'equip entrenat per Carles Ribot aquesta temporada, que són el primer conjunt que en el present curs supera els 100 punts en un partit de la lliga EBA.

Va ser un duel força còmode per al conjunt gironí, que al final del primer quart ja tenia un avantatge de 19 punts, deixant el rival amb només vuit punts (27-8).

De fet, va ser durant els primers vint minuts que els locals van aconseguir una renda prou àmplia que ja els serviria per a la resta del partit. El Quart va anotar 60 punts en els dos primers parcials, i a la mitja part ja dominava el marcador per 33 punts de diferència (60-27).

A més, els de Ribot es van aprofitar d'un Eric Jiménez molt endollat i que va anotar 33 punts. L'escorta va tenir un alt percentatge des dels tres punts, anotant 8 dels 9 triples que va intentar.

Per als visitants, només van respondre Morales, amb 32 punts i Matemalas, 23. Però a part d'aquests dos jugadors, els illencs van estar poc encertats i ho demostren els 4 punts que van fer els jugadors de banqueta.

A la segona part, amb l'enfrontament ja sentenciat, el Quart es va relaxar, però tampoc van cedir cap dels dos últims parcials.

Amb el marcador final de 105-71 també és la màxima diferència que un equip d'aquest grup de lliga EBA ha aconseguit aquesta temporada.