El Real Club de Polo de Barcelona acollirà enguany la segona edició del Torneig de Pàdel Solidari XAP, que se celebrarà del 12 al 18 de novembre.

Aquesta competició té el mateix objectiu que el ja consolidat Torneig de Golf Solidari XAP, que és el de recaptar fons per al SJD Pediatric Cancer Center Barcelona. Els dos esdeveniments esportius estan impulsats pel Grup Constant, com a part de la seva política d'RSC.

Per a aquesta cita, el grup compta amb dos padrins de luxe: Carles Puyol, exjugador i capità del Futbol Club Barcelona, i Fernando Belasteguín, jugador de pàdel professional i actualment en el quart lloc del World Padel Tour.

A l'esdeveniment s'hi pot participar de diverses maneres, ja sigui jugant a pàdel o com a patrocinador. A més, si no s'hi pot assistir però es vol col·laborar amb la causa, es pot realitzar una donació a través del compte ES97 2100 5000 5302 00159389, posant com a concepte Torneig XAP + nom i cognom.

A l'edició del 2017, aquest torneig va aconseguir recaptar 70.000 euros. El preu de la inscripció és de 29 euros, i inclou un Welcome Pack per a tots els participants, una samarreta tècnica i la disputa de 2 partits, com a mínim.