Ramon Benito abandona la banqueta del Citylift Girona de l'OK Lliga, tot i que seguirà exercint de director esportiu del club. Els mals resultats que està fent l'equip en aquest inici de temporada a la competició domèstica expliquen el canvi de rumb que es busca amb aquesta decisió, que segons el Girona s'ha produït "consensuada" entre la directiva i el propi entrenador.

"Hem acordat conjuntament un canvi de tècnic per donar un nou impuls a l'equip i reprendre els objectius marcats per aquesta temporada", expliquen fonts de la junta. Hi ha negociacions obertes amb un parell d'entrenadors i tot apunta que la negociació es pot tancar en les properes hores, tot i que mentretant es fan càrrec del primer equip Xavier i Marc Oller, els responsables del femení d'OK Lliga.

El Citylift Girona va ser una de les revelacions la temporada passada, classificant-se per a l'Europa Cup, l'antiga Copa CERS, per primera vegada en la seva història. Aquest curs, però, sobretot a l'OK Lliga, les coses no estan sortint gens bé. El Girona fa vuit partits que no guanya (només ha superat l'Alcoi aquesta temporada) i amb només cinc punts és 13è, en zona de descens, a 3 del Sant Cugat, que marcaria ara la permanència.

A Europa el Citylift Girona va superar la primera ronda amb facilitat, contra el Darmstad, i ara aquest cap de setmana arrenca la segona eliminatòria contra el Lleida, el vigent campió. En l'última jornada de lliga el Girona va perdre a Palau per 1-4 contra el Voltregà, un resultat que ha acabat precipitant el relleu a la banqueta.