El Peralada-Girona B ha guanyat aquest migdia contra l'Ejea (2-1) en el primer partit de l'any 2019 al Municipal. Coincidint amb el dia de Reis, els nois de Chicho Pèlach han sortit molt ben plantats i ràpidament s'han fet amb el control del joc per disposar de més i millors ocasions. Entre Andzouana, Pau Miguélez i Àlex Pachón, que tornava després de viatjar amb el primer equip al Cituat de València, el perill a la porteria rival ha estat assegurat. Però la dinàmica ha canviat a partir de la mitja hora i l'Ejea ha anat guanyant protagonisme, fent evident la debilitat de la defensa xampanyera. Al minut 42, Diego ha posat el gol visitant després de superar Suárez amb un fort xut creuat provinent d'una jugada a pilota aturada. El porter asturià ha destacat per les seves aturades meritòries durant el partit.

A la segona part, els altempordanesos han plantejat el mateix guió de l'inici però continuaven sense trobar l'encert de cara a porteria. En una de les diverses ocasions, i amb un home més per l'expulsió d'Andriu, Moha ha superat al porter enganxant el rebot d'una pilota enverinada que Miguélez havia enviat al travesser. De seguida, Andzouana s'ha encarregat de posar l'últim gol del partit que els ha permès remuntar i, d'aquesta manera, començar el 2019 amb les millors sensacions.