El Palamós va ser capaç d'empatar un 0-2 en contra després d'un mal inici dels baix-empordanesos. La primera meitat, el fort vent que bufava al Municipal de Palamós va provocar mals símptomes ofensius al conjunt local generant molt poc perill a la porteria de Zorrilla. El Tona va aprofitar el vent a favor, cosa que els va permetre portar el control del joc i gaudir d'ocasions clares. A la primera arribada, l'expalamosí Javi Revert va obrir la llauna a partir d'una centrada d'Éric per situar el 0-1 en el marcador. Pocs minuts més tard va arribar el segon del conjunt osonenc, als vint minuts fruit d'una errada garrafalde Lucas Allende.

A la represa, va haver-hi un canvi radical i el Palamós va estar a un pas de la victòria. El colombià Steven va ser l'heroi dels locals realitzant un doblet (m.51 i 65). En el tram final de partit, Adri i Genís Balaguer van disposar de dues clares ocasions que haguessin significat el 3-2 en el marcador.

Amb aquest resultat, els palamosins van trencar la ratxa de dues victòries consecutives tot i que segueixen tercers a la classificació on retallen un punt al Girona B, que va perdre per la mínima a camp del líder, el Vilassar.