El Sevilla de Caparrós va passar pàgina de l'eliminació de l'Europa League a costa de superar (0-1), en el RCDE Stadium, a una versió grisa de l'Espanyol, que va regalar un penal, aprofitat per Ben Yedder, després del descans i no va tenir punteria per capgirar el marcador. Els andalusos tampoc van brillar excessivament, però van realitzar un exercici defensiu sòlid després d'obtenir el seu avantatge. El resultat dona oxigen al quadre visitant i suposa una ensopegada per als locals, que trenquen una ratxa de sis compromisos sense perdre.

El Sevilla va marcar el ritme en els primers minuts: Caparrós demanava més revolucions des de la banda i el quadre andalús va empènyer l'Espanyol a la seva àrea. Els catalans no imposaven el seu joc i es conformaven amb alguna contra sense excessiu perill, però cap equip s'acostava a la porteria contrària amb garanties.

No va ser una primera meitat per recordar. Sobretot en clau local, amb una versió més apagada i imprecisa de l'habitual. En la represa, els de Rubi van portar la iniciativa, esperonats per la seva afició. En qualsevol cas, la reacció va servir de molt poc. Mario Hermoso va cometre un sorprenent penal sobre André Silva i Ben Yedder va materialitzar la pena màxima en el minut 53. Diego López va endevinar la trajectòria, però aquesta vegada no va poder salvar a l'equip. L'Espanyol, ja a la desesperada, va donar entrada a Puado, encara que el resultat no es va moure, tot i una gran ocasió de Darder, de falta directa.