Dolorosa derrota de les santperenques a casa davant les segones classificades, el Seagull de Badalona (1-3). Les de Joan Pont van disputar un bon partit per merèixer més, però després de la patacada contra el Barça B el seu esforç no ha sigut recompensat.

En la primera meitat les visitants van ser les clares dominadores, sense crear massa perill però amb el domini del joc. No va ser fins als minuts finals de la primera meitat, però, que van sortir a l'ofensiva i així van arribar els dos primers gols.

A la represa, però, la dinàmica va canviar i les locals van fer un pas endavant. En el primers minuts de la segona meitat el Sant Pere va fer el 1-2, i va tenir oportunitats d'empatar el matx, però un seguit de jugades controvertides com un gol anu·lat o un penal no xiulat les va obstaculitzar. En canvi, amb l'única oportunitat de la segona meitat el Seagull en va tenir prou per sentenciar el matx amb el tercer gol, que seria definitiu.