Fa unes setmanes, Hèctor Simón es convertia en el jugador amb més partits a Segona B en la història de la Unió Esportiva Olot. Ja en són 135 els que ha disputat el migcampista de 35 anys al servei dels garrotxins a la categoria de bronze. Un cop anunciada la seva renovació, tindrà com a mínim una temporada més per seguir augmentat la seva llegenda. «Estic molt content i molt a gust a Olot. Cada any que passa estic més feliç amb la gent, amb el cos tècnic i amb l'equip. Estic molt il·lusionat per aquest final de temporada amb les bones sensacions que transmetem, tant amb pilota com sense. Crec que ja podem dir que hem aconseguit consolidar-nos a Segona B», va explicar ahir el jugador de Llançà.

Aquesta temporada, Hèctor està sent novament un dels pilars de l'equip dirigit per Raúl Garrido. L'experimentat migcampista ha disputat ja els 28 partits que el feien renovar de forma automàtica amb el conjunt volcànic, segons estava acordat a la seva clàusula. D'aquesta manera, els aficionats de l'Olot podran gaudir una temporada més del seu capità. «Individualment estic fent bé les coses, m'he guanyat la confiança de l'entrenador i he pogut complir aquest objectiu dels 28 partits i la renovació automàtica. Em sento bé i gaudeixo jugant; per tant, les coses arriben soles», valorava el migcampista de l'Olot.

Sempre moderat, com tots els jugadors de l'equip i com l' staff tècnic, a l'hora de parlar de l'objectiu d'aquesta temporada, Hèctor Simón assegura que no pensen en res més que no sigui fer el màxim de punts possibles, gaudir del que queda de curs i establir uns fonaments que serveixin per donar continuïtat al projecte: «Ara hem d'acabar amb la millor puntuació possible i el curs vinent donar continuïtat a l'etapa Raúl Garrido. Amb ell hem trobat la regularitat i l'estabilitat a la categoria que ens faltava. Hem de seguir creixent com hem fet fins ara, competint a cada camp i gaudint al voltant de la pilota. Veiem que la gent també està gaudint i això és el més important».