El Sol Gironès Bisbal Bàsquet es va emportar un derbi vibrant de Copa Catalunya davant el CEB Girona (66-63), en un partit en què els dos equips van gaudir d'avantatges amplis en el marcador, però finalment van ser els locals els que es van acabar imposant en un últim quart en què els visitants només van anotar dos punts. D'aquesta manera els bisbalencs van desfer l'empat en el balanç que hi havia entre els dos conjunts. Ara els de La Bisbal porten 16 victòries i set derrotes, mentre que els gironins porten 15 triomfs i vuit derrotes.

Va ser un partit que van començar dominant els locals en el primer quart (25-18), però que els visitants van donar la volta abans del descans (36-42). En la represa, els gironins van arribar a estar 10 punts per sobre (51-61) poc abans d'acabar el tercer període, però, els bisbalencs van ser capaços de capgirar el marcador en l'últim quart. Amb un parcial de 9-0 van ajustar el duel 59-61 per acabar rematant el partit amb el 66-63 definitiu.