El Barça de futbol sala ha celebrat aquesta nit el títol de campió de Lliga. Ho ha fet guanyant (3-2) ElPozo Múrcia en el cinquè i definitiu partit de la final, en un Palau Blaugrana entregat, amb més de 6.000 espectadors. Aquest títol és el major èxit esportiu del tècnic gironí Andreu Plaza, que ocupa la banqueta dels blaugranes, amb els quals havia guanyat fins ara dues Copes.

L'equip català no ha tingut problemes per endur-se el partit decisiu. Esquerdinha, als sis minuts, ha obert el marcador. Amb victòria mínima pels locals s'ha arribat al descans (1-0). A la represa el Barça, amb dues dianes de Lozano, ha deixat el duel pràcticament sentenciat. A cinc minuts del final el visitant Andresito, a boca de canó, ha escurçat la distància pels murcians. Tot i això la victòria del Barça mai ha estat en perill. En els darrers segons el mateix jugador ha fet el 3-2 definitiu.

El president Josep Maria Bartomeu ha sigut testimoni directe de la victòria a la llotja del Palau. La lliga de futbol sala ha arribat just l'endemà que el club perdés, en aquest mateix escenari, la de bàsquet, després que el Madrid s'imposés en el quart partit de la final i situés el 3-1 definitiu. Svetislav Pesic, precisament, també ha estat al Palau seguint el partit.