El Barça va anunciar ahir un acord per a la rescissió de contracte de Pep Segura com a mànager esportiu de futbol, càrrec que ostentava des del juliol del 2017.

Aquesta decisió es produeix poques setmanes després de la dimissió del vicepresident Jordi Mestre i després de la incorporació aquesta setmana de Patrick Kluivert com a director de futbol formatiu del Barça.

Pep Segura es va incorporar el 2015 en l'estructura tècnica del club després de la victòria de Josep Maria Bartomeu a les eleccions que es van celebrar aquell mateix any.

En la seva primera etapa, entre el 2015 i el 2017, va ser el secretari tècnic del futbol formatiu. Després de dos anys exercint aquesta posició, es va convertir en el mànager esportiu de l'àrea de futbol, càrrec que ha exercit fins ahir.

Segon partit de preparació

El Barça s'enfrontarà al Vissel Kobe en un partit amistós que reunirà una vegada més Andrés Iniesta amb el conjunt culé. El partit és avui a les 11 del matí en el Noevir Stadium de Kobe, on el Barça voldrà aconseguir la primera victòria de la temporada. El conjunt japonès, que no passa pel seu millor moment quant a resultats, té a les seves files dos exblaugranes més. Es tracta del davanter David Villa, qui va jugar a la ciutat comtal tres temporades i el migcampista canterà Sergi Samper que es va unir a ell el passat gener.