El FC Andorra, propietat del grup Kosmos de Gerard Piqué, ocuparà la plaça de Segona Divisió B que va deixar vacant el Reus, després de constatar-se que és el club que compleix els requisits establerts i l'ordre de preferència fixat en la normativa, segons l'RFEF.

La Federació Espanyola de Futbol "ha analitzat les sol·licituds rebudes i ha pres aquesta decisió aplicant el Reglament General. D'aquesta manera, el FC Andorra és l'equip de 3a Divisió que milita al grup català al qual pertany el Reus, descendit per impagament. Aquest supòsit està contemplat en el Reglament de la Federació".

El club compleix tots els requisits establerts en la circular número 11 de la present temporada esportiva, en la qual es fixava en 452.022 euros la quantitat que havia de dipositar a primera instància per optar a la plaça.

Els altres dos clubs aspirants, que també van dipositar aquesta quantitat, van ser el Zamora i l'Intercity alacantí.

L'Andorra va pujar a Tercera Divisió aquesta temporada després de guanyar la lliga en primera Catalana i només les bones relacions de Gerard Piqué, que es va fer amb el club a final de l'any passat, amb Luis Rubiales, president de l'RFEF, van fer possible la seva candidatura a la plaça en Segona B.

És la primera vegada en la història del futbol espanyol que un equip aconsegueix pujar en una mateixa temporada dues categories. De Primera Catalana a Tercera per mèrits esportius i, de Tercera a Segona 'B', als despatxos.