Al voltant de 1.150 persones van participar el dissabte a la setena Jornada Esportiva Solidària, organitzada per l'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni. La diada, que albergava diverses disciplines esportives, destinava dos euros de cada inscripció a la Fundació STOP-FA, que investiga la cura de l'Atàxia de Friedreich, una malaltia neurodegenerativa poc comuna que pateix una veïna del municipi, Mireia Gómez.

La Jornada va començar amb la Travessia de Natació, a la qual van participar unes 220 persones. Es va endur la victòria amb solvència Clàudia Giralt amb un temps de 25:43, i va ser la primera vegada en l'historial de la prova que en la cursa absoluta s'imposa una dona. El podi el van completar Javier Navarro (27:33) i Sergi Matas (27:39). A la tarda, van començar a disputar-se les proves atlètiques, amb especial protagonisme de la Milla (1.609 metres). 268 atletes van sumar-se a la pista improvisada del passeig Josep Mundet. A la categoria absoluta masculina, va guanyar Jordi Garcia, amb un temps de 4:28, seguit d'Àngel Mullera (4:29) i Roger Manyà (4:41). Pel que fa a la cursa femenina, es va imposar Carla Domínguez (5:28), que va superar Irene Rubio (6:07) i Cristina Rovira (6:07).

La Mille Beer i una caminada nocturna de vuit quilòmetres que va reunir 350 persones, la Night Run, van tancar la Jornada.