03 de octubre de 2019
03.10.2019
Diari de Girona

Imparable i cada any creixent

Des de la primera edició de 2014 fins a l'última, la Cursa de la Dona ha tingut un èxit de participació que es veu en molt poques curses que no són de competició El caràcter popular i solidari li ha donat cada any una aportació especial

03.10.2019 | 00:24
Imparable i cada any creixent

Imparable. Així ha demostrat ser any rere any la Cursa de la Dona de Girona. Des de la primera edició celebrada el 2014 i impulsada per Esports Parra fins a la darrera cursa de l'octubre de l'any passat, la prova ha anat creixent en participants i consolidant-se com una de les cites populars esportives de la ciutat.

Els primers anys la cursa sortia del carrer Migdia, on Esports Parra té els seus establiments, però el seu creixement ha comportat que s'hagi hagut de traslladar fins al parc de la Devesa, lloc més còmode i on es pot donar més cabuda a totes les participants. La sortida es pot fer d'una manera més ordenada i a l'arribada les participants disposen igualment de més espai per participar en diferens activitats.El fet que la cursa tingui un caràcter solidari i popular la converteix en especial. La cursa tampoc entén d'edats ni condició física. Tothom pot fer el recorregut urbà sense cap pressió del cronòmetre. Només es tracta de tenir ganes de divertir-se sabent que, a la vegada, es contribueix a una bona causa solidària. Es tracta d'una jornada festiva i simplement de passar-ho bé durant una estona.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook